fbpx

Masszázs

Tradicionális frissítő masszázs

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültséget, görcsöket, meggyorsítja a felhalmozódott anyagcseretermékek feldolgozását és kiürülését. Javíthatjuk az izmok funkcióit, összehúzódó képességüket, rugalmasságukat. Serkenti a vérkeringést, anyagcserét, javítja a hőszabályozást. A masszáz többszörösére növeli a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását. A masszázs nemcsak az izmokat, a bőrt és vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Jobb alvást biztosít, enyhíti a krónikus fájdalmat. 

30 perc: 7500 Ft
60 perc: 9900 Ft

00003 76693
IMG 4607 DVD NTSC 1024x682 1

Aroma és relax masszázs

Egy pihentető, nyugtató masszázs tetőtől-talpig. A háttérzene, a különleges – csak természetes anyagokat tartalmazó – aromaterápiás olajok és a diszkrét hangulat garancia a teljes ellazulásra. Természetesen a masszázs egyéb jótékony hatásai is kifejtik hatásukat, hogy ne csak kipihenten, feltöltődve, hanem egy kicsit egészségesebben is térhessen vissza a hétköznapokba. 

60 perc: 11.900 Ft

Frissítő talp masszázs

A talpmasszázs, egy a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa. 

30 perc: 6900 Ft

feet massage closeup acupressure 5QJGD6Y
woman having head massage at spa PVTYS7B

Arcmasszázs

Az arcmasszázs által számtalan dolgot elősegíthetünk, a vérellátás frissítését, a ráncok kisimulását és az arcbőrünk rugalmasságának megőrzését. Nem csak testünkre, hanem elménkre is tudunk hatni egy jó masszázs során, amivel felfrissülhetünk. 

30 perc: 6900 Ft

Kapcsolat

Küldj nekünk üzenetet

Vagy foglalj MOST!