fbpx

Red Valentine's day's

Valentin nap közeleg, és nincs is jobb módja a szerelem ünnepének megünneplésére, mint a közösen töltött idő egy csendes helyen. Két különleges élményt kínálunk nektek, hogy még romantikusabbá tegyétek ezt az alkalmat.

flowers mock up congratulation congratulations card bouquet pink red roses pink background white blank card with space text frame mockup spring festive flower concept gift card

Romantika és feltöltődés a Balaton partján

Ez a csomag arra terveztetett, hogy elvarázsoljon benneteket. Kényeztessétek magatokat egy romantikus hétvégével, mely során a Balaton gyönyörű partján pihenhettek a panoráma jakuzziban vagy épp a szaunában. A csomag tartalmazza a szállást, wellness szolgáltatásainkat, és egy exkluzív, gyertyafényes panoráma jakuzzizást, hogy még emlékezetesebbé tegyétek az estét.

89.900 Ft helyett 35.900 Ft

Szerelmesek csomagja

Ha már régóta együtt vagytok és szeretnétek megünnepelni a szerelem ünnepét, akkor a Szerelmesek csomagja tökéletes választás. Ebben a csomagban szállást, wellness szolgáltatásokat és mindkettőtök számára fél óra masszázst találtok, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz és együtt élvezzétek a romantika varázsát.

96.900 Ft helyett 55.900 Ft

flowers mock up congratulation congratulations card bouquet pink red roses pink background white blank card with space text frame mockup spring festive flower concept gift card 2

Ne habozz! Vásárold meg most valamelyik csomagunkat, és mi egy névre szóló ajándék utalványt küldünk választottad számodra. Lepjd meg a párodat Valentin nap alkalmából egy különleges hétvégével a siófoki Royal Mediterran négycsillagos, vízparti hotelben.

Az idő és a helyfoglalás korlátozott, így ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget! Legyetek részesei egy romantikus élménynek a Balaton partján és teremtsétek meg a közös emlékeket.

Várunk titeket szeretettel, hogy nálunk ünnepeljétek meg a szerelmet és a Valentin napot!

További extra meglepetésünk: aki a RED DAY időszakban (2024.02.07. és 2024.02.14. között) vásárolja meg valamely csomagunkat vagy foglal szállást, azok között kisorsolunk egy 2 fős, gyertyafényes vacsorát, melyet a siófoki Pietro Bistro Buborék teraszán fogyaszthat el.
*A sorsolás eredménye 2024.02.15-én 9:00-kor kerül kihirdetésre.

logo3