fbpx

Elektromos katamarán

Szeretnéd kipróbálni a hajó vezetés élményét? Most itt a lehetőséged!

Szeretnéd kipróbálni a hajó vezetés élményét? Most itt a lehetőséged! Egy igazi, elektromos katamarán lehet a tiéd és barátaidé. Hajós jogosítvány nélkül vezethető, akár hatan is használhatjátok és a napozó tetőn két fő tud egy időben napozni! Elektromos meghajtása akár 50 km megtételére is lehetőséget ad egyetlen felöltéssel, így a Balatont bátran felfedezhetitek családoddal, barátaitokkal. A tetején elhelyezett napelem pedig tovább növeli a ható távot és nem utolsó sorban megújuló energiából, környezet tudatos módon élvezheted a Balaton szépségét! Válassz különböző csomagjaink közül és élvezd a gyönyörű panorámát nem csupán főszezonban, a tikkasztó 35 fokos hőségben, hanem akár már a tavaszi, kora őszi napsütésben is!

Portless Catamaran Deluxe Upper Deck
9 scaled 1

Az elektromos járművek forradalma nem csak a szárazföldön, de a vizeken is kezd kibontakozni. Míg a Tesla a szárazföldön, addig a Portless elektromos katamarán a vizeken tarol! Az elektromos hajózás számos előnnyel jár, és a jövő generációi számára sokkal fenntarthatóbb megoldásnak bizonyul, mint a hagyományos, benzines hajózás.

Remek kiegészítése lehet egy romantikus hétvégének, különleges alkalomnak, illetve szükség esetén a flottát tudjuk bővíteni, így akár egy 12-15 fős legény-, lánybúcsú vagy születésnap esetén is egyedi programként tud szolgálni.

284379f4de83cb5b23d6a1a1960b462f